Hur du kan öka dina chanser att arbeta med det du vill?! Tanken med dagen är att du som student ska få tips och råd om hur du kan använda dina antropologiska kunskaper på arbetsmarknaden. Det blir presentationer och panelsamtal med inbjudna gäster. Under eftermiddagen kommer du att kunna ställa frågor och samtala med presentatörerna.

Mässa och mingel, 12.00–13.00, utanför DeGeersalen

Möt och ställ dina frågor till representanter från SU Alumni, Karriärservice, Interactive Institute, Sensus, Naturskyddsföreningen, Stockholms universitets studentkår, Akademikerförbundet SSR samt studierektorer och studievägledare från Socialantropologiska institutionen.

Panelsamtal, 13.00–17.00, DeGeersalen

Mark Graham, prefekt, hälsar välkomna

Panel 1

Paus med fika

Panel 2

Paus med fika

Panel 3

Med reservation för ändringar.

Moderator under eftermiddagen: Robert Andersson

Då det finns ett begränsat antal platser i DeGeersalen behöver vi veta hur många som kommer. OSA därför senast onsdag 16 mars till Lina Lorentz lina.lorentz@socant.su.se med ditt namn och vilket program eller vilken kurs du läser (ange Antropologernas dag i ämnesraden).

Välkomna!

Middag, 18.00, Juristernas hus

Efter mässan och panelsamtalen blir det middag på Juristernas hus från klockan 18.00 (särskild biljett krävs).

Biljetterna säljs genom studentrådet. Vänligen besök deras Facebook-sida för information om hur och när du kan köpa din middagsbiljett.

För frågor om middagen, hör av dig till studentrådet på socialantropologi@gmail.com.