Institutionens studievägledare kommer att finnas på plats i Stockholms universitets monter (C01:11) den 27 november (12.30–16.00) och den 28 november (9.00–12.30) för att svara på dina frågor om våra utbildningar.

Klockan 13.30–13.50 (den 26, 27 och 28 november) kommer doktorander vid Socialantropologiska institutionen att hålla seminariet ”Socialantropologi – med världen som arbetsfält” i sal T5.

På Saco Studentmässa kan du passa på att ställa frågor om de utbildningar och ämnen som intresserar dig och om hur det är att vara student på Stockholms universitet.

Saco Studentmässa, som anordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö, är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.

Läs mer om Stockholms universitets medverkan på Saco Studentmässa.