Sommarskolan äger rum under perioden 27 juni till 2 augusti 2015 och ges av Nanyang Technological University (NTU), College of Humanities, Arts, and Social Sciences, Singapore, som är ett av Stockholm universitets partneruniversitet. Utbildningen ges på engelska av lärare från NTU och andra partneruniversitet till NTU.

Du har möjlighet att läsa två av följande tre kurser:

• Great Ideas
  • Political Studies
  • Chinese Migration

Stockholms universitet disponerar två (2) platser. NTU ger ett stipendium till deltagare på $3,500 för att täcka kursavgift, boende och en study tour. Levnadskostnader och resa får studenten själv betala.

Här kan du läsa mer om sommarskolan, vilka villkor som gäller för dig som vill söka och hur du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag: 6 mars.

Sommarskola i Kina gav nya perspektiv

Sommaren 2014 deltog två studenter från Socialantropologiska institutionen i sommarskolan. Susanne Holm och Dennis Forsgren berättar i den här intervjun om sina erfarenheter av att studera utomlands.

Sommarskola i Kina gav nya perspektiv