I och med att höstterminen nu startat drar också arbetet i Socialantropologiska Studentrådet igång. Socialantropologiska Studentrådet består av studenter som vill vara med och påverka sin utbildning och se till att den håller hög standard. Rådets uppgift är att representera studenter och deras åsikter samt att bevaka både institutionens arbete och studenternas intressen. Studentrådet arbetar även med att höja studielivets kvalité genom att exempelvis anordna pubar och föreläsningar och utflykter.

Onsdagen den 10 september kl. 12.15 är du välkommen till rum B600 (Socialantropologiska institutionens mötesrum på plan 6 i hus B). Rådet kommer då att besluta om vilka som kommer att inneha rådets olika poster.

Här kan du läsa mer om Socialantropologiska Studentrådet.

Besök också rådets Facebook-sida: facebook.com/socialantropologiska studentrådet

För mer information kontakta: socialantropologi@gmail.com