Som moderator under Forskardagarna kommer du att bland annat presentera forskare, leda och moderera den frågestund som är mellan forskaren och publiken och eventuellt själv ställa frågor för att få igång frågestunden. Publiken består till stor del utav gymnasieelever men även av studenter vid Stockholms universitet.

Du erbjuds utbildning och handledning i att arbeta som moderator, att under 1-2 dagar arbeta som moderator samt timlön.

Tycker du att det är roligt att prata inför en publik och är samhällsintresserad så är du välkommen att skicka in en ansökan.

Ansökan sker genom ett kort personligt brev där man beskriver varför man vill arbeta som moderator vid Forskardagarna. Ansökan skickas via e-post till: forskardagarna@su.se, ange ”Moderator Forskardagarna” i ämnesraden.

Utbildning för moderatorer äger rum den 30 september.

Vid frågor kontakta Johanna Lundin, johanna.lundin@su.se.