Viktoria Walldin

Välkomstdagen bjuder på viktig information, praktiska tips och inspiration inför ditt nya liv som student vid Stockholms universitet.

En av programpunkterna i Aula Magna är en presentation av Viktoria Walldin – en inspirerande alumn. Viktoria har en examen från Masterprogrammet i socialantropologi vid Stockholms universitet och arbetar sedan sju år tillbaka på White arkitekter med social hållbarhet. När Viktoria anställdes på White var hon den första antropologen på en arkitektbyrå. Viktoria kommer att dela med sig av sin karriärresa. Hur fick hon sitt drömjobb och vad har studierna betytt i relation till hennes arbete?

Ta del av programmet för Välkomstdagen.

Läs en längre intervju med Viktoria Walldin och möt fler av institutionens tidigare studenter.