Nedan följer en sammanfattning av utlysningen. Här kan du ta del av hela utlysningen och få information om hur du skickar in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att aktivt planera och följa upp ekonomi- och personalärenden och för att organisera och utveckla rutiner kring detta. Du arbetar nära institutionens övriga medarbetare, särskilt prefekt och administrativ chef, studierektorer, samt nära universitetsförvaltningen.

Ekonomiuppgifter:

• bokslut och bokslutkommentarer
  • budgetering och budgetuppföljning av institutionens anslag och externa medel
  • betalningar, fakturering och bokföring
  • ekonomisk projekthantering och information till projektledare
  • ansvar för upphandling och inköp av datorutrustning, datorlicenser, kontorsutrustning, inventarier etc.
  • hantering av reseräkningar, traktamente och utlägg
  • ansvar för spridning av information till anställda i frågor som rör ekonomi
  • ansvar för administration och arkivering av handlingar som rör ekonomi
  • ansvara för licensregister, nycklar och passerkort.

Personalhantering:

• hantering av anställningsärenden och varsel
  • ansvar för ersättning till timlärare, gästlärare och gästföreläsare
  • ansvar för SUKAT, nycklar och passerkort
  • ansvar för kontakterna med universitets telefonväxel
  • hantering av sjukanmälningar
  • ansvar för spridning av information till anställda i frågor som rör anställningsvillkor, hälso- och sjukvård, friskvård, försäkringar
  • beräkning av doktorandtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och gedigen erfarenhet av universitetsadministration. Du ska ha mycket god erfarenhet av såväl operativt som strategiskt ekonomi- och personalarbete samt god kännedom om de system vi arbetar i (Mercur, Raindance, Primula och ReachMee). Det är en merit om du har god kännedom om universitetets regelverk. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Excel.

Du är utvecklingsorienterad och har en utpräglad initiativ- och organisationsförmåga. Vidare värdesätter vi att du har förmåga att engagera människor och värnar om en god arbetsmiljö. Arbetet kräver en hög nivå av integritet, ett professionellt bemötande och förmåga att prioritera arbetet för att nå uppsatta mål. Mycket stor vikt fästs vid dokumenterad förmåga att samarbeta och vid personlig lämplighet. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen avser först 75 % för att bli 100 % och gäller tills vidare med sex månaders provanställning.

Läs utlysningen in sin helhet.