Antagning till tjänsten som doktorand vid socialantropologiska institutionen.

SU-3563-12

Processen med antagningen till forskarutbildningen vid socialantropologiska institutionen är nu avslutad (ref.nr. SU-3563-12). I år hade vi ett väldigt stort antal sökande till forskarutbildningen från olika delar av världen. Många ansökningar höll en hög kvalitet och konkurrensen var därmed mycket hård, men vi har tyvärr bara möjlighet att anta en doktorand i den här omgången. Efter att processen nu är avslutad har vi erbjudit tjänsten till en sökande som har tackat ja. På grund av det stora trycket i år har vi inte möjlighet att lämna kommentarer på era enskilda ansökningar, och vi hoppas att ni har överseende med detta. Vi vill tacka alla som har visat intresse för tjänsten i årets ansökningsomgång.