Varmt välkomna till ett samtal mellan forskare och allmänhet i samband med pjäsen "Dream business" på Orionteaterns Lilla scen. Onsdagen den 23 oktober är rubriken för samtalet Hierarkier och utsatthet i ett nytt Europa. Medverkar gör bland andra Shahram Khosravi, docent vid Socialantropologiska institutionen. 

 
Linda Zilliacus, Felix Engström. Foto Elias Lindén
Linda Zilliacus, Felix Engström. Foto Elias Lindén
 

Övriga medverkande är: Susanne Lundin, professor etnologi, Lunds universitet, Branka Likic-Brboric docent statskunskap, Uppsala universitet och lektor i etnicitet och migration på REMESO (Institutet för forskning om migration, etnicitet och samhället) Linköpings universitet och Emma Strollo, doktor genusvetenskap, Ekonomisk-historiska institutionen, Stockholms universitet. 

Kvällen inleds med vissa interaktiva inslag på scengolvet. Formen är annars det intellektuella samtalet. Du behöver inte ha sett pjäsen för att delta på seminariet. Samtalet leds av Ninna Mörner, redaktör Centre for Baltic and East European Studies och de interaktiva inslagens leds av teaterpedagog Jeanette Roos, estetiska lärprocesser. Båda är verksamma vid Södertörns högskola.

Hierarkier och utsatthet i ett nytt Europa är det andra av tre seminarier i serien "Människohandels många ansikten" med forskare på Orionteatern. Det sista seminariet Finns det ett liv efter människohandeln? äger rum den 6 november och tar upp utformningen och tillämpningen av insatser mot människohandel.

Seminarieserien genomförs med projektbidrag från Lars Salvius Stiftelsen. Fri entré till seminarierna.

Tid: den 23 oktober, kl 18.00-20.30
Plats: Orionteaterns Lilla scen.

Platserna är begränsade: boka gärna en plats via mail: info@dreambusiness.se.

Läs mer om seminarierna och föreställningen.

Läs mer om Shahram Khosravis forskning.