Bloggar

Elin Linder blogg

Elin Linders blogg

Elin Linder är doktorand på socialantropologiska institutionen och har en blogg där hon uppdaterar kontiuerligt om hennes fältarbete om olivodling och olivoljeproduktion i Apulien, Italien.

Bild på Elin Linder

Där olivträden dansar – ett avhandlingsprojekt och en livsdröm

Elin Linder har skrivit ett blogginlägg i Antroperspektiv om sitt avhandlingsprojekt olivodling och olivoljeproduktion i Apulien, Italien. 

Bild på Rasmus Rodineliussen

Barn + akademin = möjligt?

Rasmus Rodineliussen är doktorand på Socialantropologiska institutionen och har skrivit blogginlägg i Antroperspektiv om livet som småbarnsförälder och doktorand. 

Bild på Ulf Hannerz

USA: Valkampanj i teaterstaten

Ulf Hannerz är professor emeritus i socialantropologi och har skrivit ett blogginlägg i Antroperspektiv om valet i USA 2016. 

blå ruta

Listening to the practice – an anthropological method

Júlía Birnudóttir Sigurðardóttir är masterstudent i socialantropologi och har skrivit ett blogginlägg i Antroperspektiv om hur hon valde ämne för dina masterstudier. 

Blå ruta

An anthropological perspective on Sverigedemokraterna

Kristofer Lindh är masterstudent i socialantropologi och har skrivit ett blogginlägg i Antroperspektiv om ett antropologiskt perspektiv på Sverigedemokraterna. 

Blå ruta

Moving between Anthropology, Activism and Art

Bartira Fortes är masterstudent i socialantropologi och har skrivit ett blogginlägg om antropologi, aktivism och konst i Antroperspektiv. 

Dagens schema
Sök schema
mitt su
Facebook
Global utveckling programmets upplägg
Ethnos
Nyhetsbrev