Workshop i karriärplanering VT 18
Foto: Niklas Björling

Serien vänder sig till dig som är student på Stockholms universitet och som är nyfiken på din framtida arbetsmarknad.

Beskriv dig själv

27 april, kl. 9.00–10.00

Vad innebär egentligen kompetens? Du får olika verktyg och övningar som kan hjälpa till att bena ut vad dina olika erfarenheter utifrån studier, arbetsliv och fritid gett dig. Genom praktiska övningar, reflektioner och diskussioner får du verktygen till att öka självinsikten kring din kompetens och potential inför steget ut på arbetsmarknaden. Workshop innebär att vi aktivt jobbar med övningar och diskussioner då vi ses.

Kartlägg din kompetens

4 maj, 9.00–11.00

Vi går vidare med inventeringen och du får tillfälle att öva i syfte att kunna presentera dig och dina kompetenser både skriftligt och muntligt, vilket är nödvändigt när du ska ut på arbetsmarknaden.

Kartlägg din arbetsmarknad

18 maj, 9.00–11.00

Hur kontaktar du arbetsgivare på ett bra sätt? Öka förståelsen för arbetslivet och lär dig nätverka genom informationsintervjuer och framgångsberättelser. Du övar på att kortfattat och tydligt lyfta fram dina kompetenser i kontakter med arbetsgivare.

För mer information och anmälan.