Socialantropologiska institutionen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Socialantropologiska institutionen
Läs mer »

Socialantropologiska institutionen fortsätter med distansarbete och distansstudier

Från och med den 18 mars 2020 övergick socialantropologiska institutionen till distansarbete och distansstudier. Institutionen är även stängd för besökare. Detta fortsätter till och med 2 november. Nya beslut kommer därefter.

En blå fyrkant

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden relaterat till corona uppdateras löpande.

Heidi Moksnes

Till minne av Heidi Moksnes

Det är med stor sorg institutionen meddelar att vår vän och kollega Heidi Moksnes har hastigt avlidit. Heidi var lärare och studierektor för utbildningsprogrammet Global utveckling.

Alla som känner Heidi minns hennes stora engagemang, noggrannhet och professionalism. Vi har förlorat en mycket begåvad lärare, forskare och inte minst vän. Hon har varit en inspiration för kollegor och ett stöd för studenter. Våra tankar går till hennes familj under denna svåra tid.

bild på blå ruta

Kontakta oss under sommaren

Under sommaren har institutionen begränsade öppettider och svarstiden kan bli längre än vanligt. Här hittar du kontaktuppgifter.

Foto: Ilyuza Mingazova/montage

Är viruset skapat av en mörk makt?

Konspirationsteorierna kring coronaviruset är många. Annika Rabo, professor emeritus i socialantropologi vid Stockholms universitet medverkar i Vetenskapsradions coronaspecial - Konspirationsteorierna om viruset.

webbild

Student eller alumn?

Ansök till mentorskapsprogrammet som börjar i oktober 2020. Inom programmet matchar vi alumner med proaktiva och engagerade studenter. Om du studerar på Socialantropologiska institutionen, eller tidigare har gjort det, så är du välkommen att delta i mentorskapsprogrammet.

Dagens schema
Sök schema
Vanliga frågor och svar
mitt su
Facebook
Global utveckling studieinformation
Global utveckling programmets upplägg
Ethnos
Nyhetsbrev